perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuliaisia USA:sta

Rakas ystäväni kävi puolisoineen pitkästä aikaa täällä Suomessa ja oli kyllä ihanaa nähdä vanhaa, hyvää ystävää. Ei näköjään monenkaan vuoden tauko näkemisessä haittaa, juttu jatkuu samalla tavalla kuin aina ennenkin. :) Ystäväni toi mukanaan myös ihania leivontatarvikkeita sekä herkkuja Halloweeniksi: 

Peanut butter- ja sugar cookie pakkaukset, suklaakuorrutetta, icing geliä sekä eri makuisia mausteita muffinsikuorrutteisiin lisättäväksi. Näistä osan ystäväni lähetti jo aiemmin postissa, mutta postaus jäi silloin tekemättä, joten tässä nyt kaikki kerralla. :)

Jenkeissä Halloweenia juhlitaan suureellisemmin kuin Suomessa joten sieltä löytyy paljon erilaisia tarvikkeita ja herkkujakin juhlapyhään liittyen. Olen aiempina vuosina valitellut kun Halloween -karkkeja on ollut vaikeaa löytää Suomesta ja ystäväni ilmeisesti muisti tämän, koska oli tuonut herkkuja mukanaan. :)


Hersheyn pumpkin spicen makuisia suklaita (oli muuten älyttömän hyviä!)

Maapähkinävoin makuisia halloween suklaita (myös nämä oli ihanan makuisia!)  Lisäksi sain vielä pumpkin spicen tuoksuisen kynttilän, jonka ajattelin laittaa veistetyn Halloween kurpitsan sisälle sekä Halloween -aiheisia suklaapretzeleitä. Nuo maapähkinäsuklaat sekä pretzelit olivat erikoinen kokemus suolaisuutensa takia, mutta todella iloinen yllätys makunsa puolesta! Täytyy koittaa metsästää näitä Suomen kaupoista myös! :)

Olemme järjestämässä huomenna ystävillemme Halloween -juhlat ja olen säästellyt näitä karkkeja tuota tarkoitusta varten. Vieraatkin siis pääsevät maistelemaan näitä herkkuja. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva saada tuollaisia ulkomaan herkkuja joskus. Erilaisia kuin täällä. Maapähkinävoin makuiset suklaat.....nam....

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, Tita. Oli ne kyllä hyviä, ja kiva tosiaan maistella erilaisia herkkuja. Huomasin muuten, että Reese´s maapähkinävoisuklaita saa ainakin joistain Citymarketeista myös. Ei tosin juuri näitä samoja, mutta peanut butter cupeja, suosittelen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ☺