lauantai 7. joulukuuta 2013

Kakkuhetki konditoria St. Honoressa

Työkaveri suositteli jo jonkin aikaa sitten käymään Lohjalaisessa kahvila St Honoressa. Nyt siihen tarjoutuikin hyvä tilaisuus, kun kyyditsin siskoni oli Lohjalle töihin. Konditoriassa vieraillaan kuulemma pidemmänkin matkan takaa. Myös Koko Suomi Leipoo -ohjelmassa esiteltiin kyseinen kahvila omistajineen. St Honoren omistaja, kondiittori Timo Stolpe on leiponut muun muassa Ruotsin hoville, joten ei ihme että hänen perustamansa konditoria on niittänyt mainetta täällä Suomessa. 

Maistelimme mango-suklaakakkua sekä Creme Brulee -leivosta. Lisäksi ostin tuliaiseksi miehelle vielä shampanja-punaherukkaleivoksen, jotta pääsisin maistelemaan mahdollisimman montaa erilaista makua.  Olivat kyllä oikein herkullisia kaikki, mutta suosikiksi ylsi shampanja-punaherukkaleivos. Makeitahan nuo toki ovat, sokerikiintiö tuli kyllä hyvin täyteen. :)

Mango-suklaakakku

Creme Brulee -leivos itsenäisyyspäivään sopivalla koristelulla :)


Shampanja-punaherukkaleivos
























































Leivoksissa ja kakuissa oli runsaasti valinnanvaraa ja kaikki näyttivät oikein herkullisilta ja kauniilta. Kahvila oli myös tyylikkäästi ja kodikkaasti sisustettu. Mukava oli vierailla välillä tällaisessa ei-ketjukahvilassa ja maistella erilaisia leivoksia. Suosittelen siis lämpimästi kaikille. :)





2 kommenttia:

  1. Ihanan näkösiä ovatkin nuo leivokset. Pitäis itsekin käydä enemmän näissä "ei ketju kahviloissa", niistä saattaa löytää vaikka mitä jännittävää ja erikoista maisteltavaa.

    VastaaPoista
  2. Onpa herkullisen näköisiä!
    Harmi kun ei oo Lohjalle asiaa... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ☺