tiistai 1. lokakuuta 2013

Uskollinen apuri

Täytyypä muuten esitellä uusi uskollinen apurini leivonnassa: Kenwood Major Titanium! Pitkään olen haaveillut tehokkaasta yleiskoneesta, mutten ole osannut päättää kaikkien vaihtoehtojen välillä. Nyt sitten sain valmistujaislahjaksi lahjakortin yleiskonetta varten ja sain vihdoin hankittua tuon aarteen itselleni. 
Lueskelin tuotetietojen ja vertailujen lisäksi myös käyttäjien kokemuksia keskustelupalstoilla ja näiden perusteella päädyin tähän, enkä kyllä ole katunut! :) Ei olisi hääkakkujen teosta tullut mitään, jos ei tämä olisi vatkannut taikinaa. Kulhoon mahtuu 6,7 litraa ja noita kakkuja vääntäessä tilavuus kyllä tosiaan tuli tarpeeseen... ;) Myöskin pullataikinaa olen tällä tehnyt, mutta jotenkin koen vaivauksen edelleen helpommaksi käsin. Sen sijaan juurikin vatkaamisessa tämä on yliveto. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, kunhan ajattelin suositella jos joku muu miettii yleiskoneen hankintaa. ;) Hintaahan tällä toki on, mutta kyllä on leivonta paljon mukavampaa kun ei tarvitse jumittaa sähkövatkain kädessä keittiössä, vaan voi samalla tehdä jotakin muuta samalla kun yleiskone hoitaa vatkaamisen. :)

3 kommenttia:

  1. On kyllä komia värkki. Kun vanha kone hajoaa, niin pidänpä tämän mielessä. Vois tietty aikaisemminkin vaihtaa, ennenkuin vanha siis hajoaa. :)

    VastaaPoista
  2. Tässäpä onkin tilava kulho! Monissa malleissa on ihan mitättömän pienet, itsellä äitini vanha perintökone ja siinä on joku 5,5 litranen kulho, toisinaan saisi olla isompi, ettei niin roiskuis yli ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista, kyllä tosiaankin voin tätä vekotinta suositella! :) Iso kulho on kyllä tosiaan ollut pelastus suurempia määriä leipoessa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ☺